Ouderbijdrage

Voor de extra activiteiten die door en voor de school worden georganiseerd wordt door de school een jaarlijkse vrijwillige ouderbijdrage gevraagd. Van deze bijdragen worden tal van activiteiten, zoals sinterklaas, Kerstmis, Pasen, sportdag, afscheid schoolverlaters gefinancierd. De school beheert in overleg met het team en de ouders van de MR – OR deze financiën. De vrijwillige ouderbijdrage is noodzakelijk om allerlei festiviteiten en uitstapjes te kunnen bekostigen.

De hoogte van de vrijwillige ouderbijdrage voor het schooljaar 2018–2018 is vastgesteld op € 35,00. De oudergeleding van de MR heeft hier mee ingestemd.

Met de Ooievaarspas uit Den Haag kan een deel van het schoolgeld (maximaal 50,-) betaald worden. Hiervoor kunt u op dinsdag en vrijdag terecht bij Ellen Ruimschotel van de schooladministratie.
Heeft u een Rijswijkse Ooievaarspas? Neem dan contact op met KEI- Rijswijk. Waarschijnlijk kunt via KEI-Rijswijk een deel van het schoolgeld terug krijgen. Het inloopspreekuur van KEI Rijswijk is iedere dinsdag van 10.00 - 12.00 bij Bibliotheek aan de Vliet in Rijswijk.

Kunt u de kosten niet in één keer voldoen?
Neem dan gerust contact op voor het treffen van een betalingsregeling.

Schoolreis

Elk jaar gaan we met alle groepen behalve de schoolverlaters op schoolreis.

De eigen bijdrage hiervoor bedraagt in 2018-2019 €20,00 en kunt u met het formulier op deze pagina via iDeal betalen.

Schoolkamp

De schoolverlaters gaan aan het eind van het jaar twee dagen op schoolkamp.

De eigen bijdrage hiervoor bedraagt in 2018-2019 €80,00 en kunt u met het formulier op deze pagina via iDeal betalen.

Vink aan wat je wilt betalen:*
Bijdrage per kindAantal kinderenTotaal
Ouderbijdrage 2018-2019€ 35,00
Schoolreisje€ 20,00